Op de praktijk houden wij ons bezig met de gezelschapsdieren: hond, kat, maar ook konijnen, andere knaagdieren en vogels zijn bij ons welkom. Toen wij hier de praktijk begonnen wilde we meer huiselijkheid in onze praktijk brengen. Deze huiselijkheid hebben we vertaald naar “Aandacht, Rust en Ruimte”. Op de praktijk doen we alle eerste-lijn-diergeneeskunde: entingen, consulten, operaties. We hebben daarvoor -bijna – alle instrumenten ter beschikking: röntgenapparatuur, echo, gasnarcose, bloedanalyse,  etc.
Om Uw huisdier de nodige rust te geven spreken we zo weinig mogelijk huisdieren tegelijkertijd af. Zo ook met de operaties: om 09.00 uur wordt de eerste hond/kat afgesproken. Als er een tweede huisdier ingepland wordt, dan is dat in de regel na de eerste operatie. Zo hoeft Uw huisdier niet uren in de opvang te zitten.
Nu, na drie jaar beginnen we het te merken: de honden die eerst zenuwachtig binnen kwamen beginnen nu aan de riem te trekken om een spreekkamer binnen te gaan, waar ze ‘de vorige keer toch van die lekkere snoepjes kregen’.

Suzanne van Erp en Jola Ratering Arntz zijn onze vaste gezelschapsdierenartsen, daarnaast kunt U ook vaak Rosalie Post of soms Tamara van der Heijden of Maarten Simonse treffen. Samen zorgen we ervoor dat uw huisdier gezond oud wordt!

 

Hier is Suzanne een oor van een kat aan het bekijken.