HuisDierenZorgplan

Per 1 januari 2019 zijn wij aangesloten bij het “HuisdierenZorgPlan ” (HPP). Wij als praktijk vinden dit een enorme stap vooruit om Uw huisdier (hond en kat)  nog meer aandacht te geven.

Wij proberen U via het zorgplan van HZP te ontzorgen. Let op: dit zorgplan is geen verzekering.  Bij een verzekering betaal je premie , zodat wanneer Uw huisdier schade heeft opgelopen, U niet voor (alle) kosten opdraait.

Het probleem is dat wij als dierenartsen al meer dan 10 jaar vertellen waarom het zo belangrijk is om uw huisdier te ontwormen, tegen de vlooien en teken te behandelen, etc. Alleen: we konden dat verhaal ieder jaar weer opnieuw vertellen.

Bij HZP krijgen wij iedere 3 maanden een pakketje toegestuurd (naar de praktijk) met daar de benodigde medicijnen (ontworming, ontvlooing en tegen teken) specifiek voor Uw huisdier. Dit kan zowel voor de hond als de kat. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een mail. U betaalt een vast bedrag per maand via een automatische incasso. Wat is Uw voordeel? U kunt iedere 3 maanden het pakketje komen halen. En de stok achter Uw deur is dat U hiervoor al heeft betaald. Dus komt U het toch wel halen. Verder krijgt U van ons als praktijk nog wat meer aan geboden:
– De jaarlijkse enting. (dus niet de kennelhoest, hondsdolheid en eventuele andere entingen).
– Behandeling tegen vlooien en teken (merk: oa. bravecto, vectro en simparica).
– Behandeling tegen wormen (oa. milpro).
– Tussen de entingen door nog een gezondheids- en gebitscontrole.
– Eén keer per jaar een (gratis) paraveterinair consult
– 10 % korting op chirurgische behandelingen.

Gemiddeld liggen de jaarlijkse kosten zonder zorgplan tussen de 200 en 320 euro per hond en per jaar. Met het zorgplan bespaart U 30 tot 48 euro per jaar, afhankelijk van het gewicht van Uw hond.
Als U het zorgplan afsluit voordat U komt om Uw hond te enten met de jaarlijkse vaccinatie, dan zit deze enting al in het zorgplan. Dat scheelt dus alvast 35,88 euro.
Voor katten is de besparing 34 euro per jaar.