Neem contact op

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het ons telefoonnummer of e-mailadres, of kom eens binnen lopen bij ons op de kliniek. Daarnaast staan wij natuurlijk altijd open voor suggesties, dus mocht u een idee hebben, laat het dan aan ons weten.

Contactgegevens

Dierenkliniek de Piekenhoef
Koolzaadweg 10
5351 LP, Berghem
telefoon: 0412 310 010
E-mail: info@dierenkliniekdepiekenhoef.nl

Openingstijden

Voor spoed kunt u uiteraard altijd bellen: 0412 310 010. Wanneer u buiten de openingstijden belt, wordt u automatisch doorgeschakeld naar een van onze dierenartsen.

Om u en uw huisdier de tijd en aandacht te kunnen geven die u biedden verdient, werken wij uitsluitend op afspraak.

Afspraken
Ma t/m vrij: 8:15 tot 20:00
Zaterdag: 9:00 tot 14:00

Medicijnen afhalen
Ma t/m vrij: 8:15 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 14:00

Ik ben afgelopen vrijdag bij dierenkliniek de piekenhoef geweest om mijn hondje van 17,5 jaar in te laten slapen, we zijn op een fijne manier geholpen, we konden op een rustige manier afscheid nemen van haar. Heel erg bedankt daarvoor.

Cindy de Lizer

Vanavond een infoavond bijgewoond over Eerste hulp bij hond en kat. De informatie was erg nuttig! De presentatie, gegeven door Lieke, zat goed in elkaar. Het was makkelijk te volgen en alles werd verduidelijkt door de afbeeldingen in de presentatie. Ook hebben we een handige hand-out meegekregen om thuis dingen op te kunnen zoeken. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! 8 juni naar de voorlichting over hond en gedrag. Een infoavond gegeven door Debby. Ik heb er zin in! Dank jullie wel voor deze nuttige avonden.

Miriam Verduijn